OM OSS


Paramount Network samlar det bästa av klassisk och ny underhållning med ett förstklassigt utbud. TV-kanalen är den givna destinationen för fängslande draman och serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer. Med en bred mix av innehåll från populära varumärken som MTV, Comedy Central, TV Land och Channel 5 skapas en komplett tittarupplevelse, skräddarsydd med ett internationellt innehåll.


Kanalplatser:
Boxer: #16
Canal digital: #33
Comhem: #62 (HD #17)
Sappa: #36
Telenor: #94
Telia: #19 (HD #419)
Viasat: #19


 

Paramount+


Paramount+ är en streamingtjänst som exklusivt erbjuder de senaste filmerna från Paramount Pictures inom ett år efter biopremiären och erbjuder titlar som Rocketman, Gemini Man och Paw Patrol: Redo, Racea, Rädda! Dessutom erbjuder tjänsten en ny Paramount Evergreen varje vecka och en bred katalog över prisbelönta filmer och klassiker samt barnfilmer!

Med Paramount+ kan du också se mängder av kvalitetsserier som Yellowstone, Awkwafina is Nora from Queens, The Hills, RuPaul's Dragrace och alla säsonger av South Park. Du får tillgång till över 1,400 avsnitt av populära serier från Paramount Network, MTV, Comedy Central och Channel 5 UK.  

Kontakta din tv operatör idag för mer information om hur du får tillgång till Paramount+ i ditt TV paket.
 

Canal Digital
ComHem
Telenor
Kontakt:
Sverige@paramountnetwork.com
https://www.vimnnordics.com